2021. január 11., hétfő

divideD - már Spotify-on is elérhető a 2019-es Stagediving Fesztiválon adott koncertjük

Egy 2019-es, a XVI. Stagediving Fesztiválon (Dürer kert) rögzített koncert teljes verzióját tette közzé még decemberben a futurisztikus arenacore zenében utazó divideD. A Live Modules online premierje YouTube-on december 12-én 21 órakor kezdődött, a banda pedig mindenkit arra bátorított, hogy vegyen részt a zenekari tagokkal közös chat beszélgetésben is a csatornán. A videóban szereplő dalokból most egy önálló koncertalbum is megjelent az egyik legismertebb streaming platformon.

 

A videóverzió továbbra is elérhető YouTube-on:

A zenekar a koncertvideóról: “Ez a videó egyszerre korszakalkotó és korszakzáró a Divided számára. Az első 5 évünket foglalja keretbe, ami alatt rengeteg fontos mérföldkövet hagytunk magunk mögött. Minden ez alatt az időszak alatt történt - a zenekar megalakulásától kezdve az első felvételek, a zenekari tagság és a stáb véglegesítése, az első nagylemez, az első koncertek, a színpadi megjelenés és az élő produkció kitalálása és finomhangolása, illetve az első koncertfelvételünk, amit most te is láthatsz. A Live Modules nemcsak egy boldog visszatekintés erre a csodálatos és pezsgéssel teli időszakra, de egyben szomorú búcsú is az otthonunktól. A Dürer Kert, ahol minden elkezdődött, és aminek minden színpadán megfordultunk 2015 augusztusa óta, decemberben végleg bezárta kapuit. A helyről mindent elmond, hogy mindössze 12 évnyi működés alatt legendássá vált Budapest underground zenei és művészeti életében, köszönhetően a minden elképzelést felülmúló nyitottsággal megszervezett programoknak és a számtalan zenei és egyéb művészeti rendezvénynek. Legyen hát ez a videó egy, a 2020-as évet záró ajándék tőlünk NEKTEK, rajongóknak, a Dürer Kert stábjának és mindazoknak, akik szívükbe zárták a helyet.” 

SETLIST: 0:00 Subject Zero (Intro) 1:27 Ambition 6:10 From Inside 10:01 fraKtured 13:04 Ends Of Earth 17:42 A Hundred Times 22:00 A Way Out 26:30 Pray (DJ Bobo cover) 30:30 In Focus 36:35 No One To Shoot 40:51 Wormhole 44:08 True Survivor (Outro + credits)

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönjük \m/

Follow our Facebook page for fresh news and pieces of information here: facebook.com/maximumrockandrollblog