2021. január 11., hétfő

Lost Continent - 'Cyber Kingdom' címmel jelent meg a modern metalosok második nagylemeze

 
Január elején végre napvilágot látott a LOST | CONTINENT nevű budapesti modern metal zenekar legújabb, második nagylemeze, ami a tervek szerint már hamarabb elkészült volna, de az egészségügyi vészhelyzet nem könnyítette meg az ő dolgukat sem. "A  Cyber Kingdom lemezünk talán az eddigi legkifinomultabb és megfontoltabb munkája a zenekarnak. Van benne elektronika, szélesebb spektrumú cselló dallamok, dráma, őrület, harag és minden, ami egy jó lemezhez kell." - fejtette ki Madaras Jani, a zenekar csellistája. 

A lemezen összesen 10 dal hallható, melyek között megtalálható a zenekar korábban már kiadott karanténdala is. Magyar és angol dalszövegek egyaránt fellelhetőek ezen az anyagon is, és a zenekar korábbi nyilatkozataiban már többször említett modernebb hangzásvilág is megfelelően jelen van. A LOST | CONTINENT egyelőre lemezbemutató koncertekről a jelenlegi helyzet miatt nem ígérhet semmit, de a lemez megjelenést két vizuális anyag is követni fogja idővel. 

 

 

   

A LOST│CONTINENT egy budapesti modern metalt játszó zenekar csellóval. A zenekar tagjai: • Bokodi Bálint – ének • Madaras János Alexander – cselló • Várkonyi Gábor - basszusgitár • Tóth Péter – gitár • Szabó Richárd – dob 

A LOST│CONTINENT zenekar a 2019/20-es évben, a második nagylemeze alkotásával foglalkozott leginkább, egy arculatváltás és egy frissített zenei megközelítés mellett, a jelenlegi 5 tagjával. Az aktív zenélés így a kreatív munkában kulminálódott, a koncertezés mellett. A zenekar legfrissebb anyaga, a második nagylemezük 2021. január 04-én lát napvilágot Cyber Kingdom címen. Ezt egy, a lemez dalára készül hivatalos zenei videó, majd egy szöveges videó követi.

Hallgatás és letöltés: 

Spotify: http://hyperurl.co/cyberkingdomspotify
Apple Music & iTunes:
http://hyperurl.co/cyberkingdomapple
Amazon Music:
http://hyperurl.co/cyberkingdomamazon
Deezer:
http://hyperurl.co/cyberkingdomdeezer

A zenekar 2013 óta működik. Fennállása során folyamatosan koncertezik Budapesten és országszerte. Olyan neves nemzetközi, valamint hazai mainstream és underground zenekarokkal dolgozhatott együtt, mint a Pain (SWE), Jinjer, Sinoptik (UKR), Fallcie(RUS), Abyss, Watching Me (CZ), AWS, Leander Kills, Cadaveres, Watch My Dying, Omega Diatribe, Nova Prospect, Trillion, Down For Wathever, Leander Rising, és még sokan mások. 

A LOST│CONTINENT első albuma A Divine Proportion címmel a Supersize Recordingsban készült és 2014. július 7-én jelent meg. Később elnyerte az év egyik legizgalmasabb magyar metal kiadványa titulust, két kategóriában is jelölték a Hang-Súly-díjon (Hungarian Metal Awards). 2016 márciusában megjelent első hivatalos videó klipjük, a Rusty Casket, a Garage Live Records gondozásában. Legutóbbi kislemezük az Antique névre keresztelt EP 2018 május elején jelent meg, szerzői kiadásban.

Facebook: https://www.facebook.com/lostcontinenthun/
Instagram:
https://instagram.com/lostcontinenthun/

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönjük \m/

Follow our Facebook page for fresh news and pieces of information here: facebook.com/maximumrockandrollblog