2020. november 14., szombat

Közönségtámogatás, búcsú a Dürertől, Feketepéter klippremier és egy Beteg Unikornis - avagy a Kill Monday Management novemberi hírei

 

Hogy ne legyünk lustasággal, nemtörődömséggel vádolhatóak, így, a hétvége elérkeztével összeszedtük az underground világ legmélyebb bugyrainak legfrissebb eseményeit, híreit, történéseit - szóval, mindent, amit csak lehetett, az ehhez szükséges információkat pedig a lehető legforróbb dróton kaptuk, méghozzá egyenesen a Kill Monday Management főhadiszállásáról. A következőkben olvashattok többek között a Dürer Kert bezárásáról, egy minőségi és nem utolsó sorban hangulatos hangszerboltról (valamint -szervizről), az Analog Rock/Metal tehetségkutató helyzetéről plusz az idei év legjobb hazai metalalbumát leszállító Mad Robots közelgő bulijáról is.

Kill Monday Management - közönségtámogatás
 

Most, hogy ismét beütött a krach, a Kill Monday Management egy crowdfunding kampányt indított, amiben arra kéri a zenekedvelőket, zenészeket, vagy bárkit, aki szívesen hozzájárulna egy management küzdelméhez a nehéz járványhelyzetben, hogy egy kávé árával támogassa a csapat munkáját. A kampány IDE kattintva érhető el.
 
Szomorú esemény: elbúcsúztattuk a Dürer Kertet
 

 
Bizonyára minden zenekedvelő számára egy korszak zárul le az egyik legközkedveltebb belvárosi klub, a Dürer Kert idei bezárásával. A helyszín nemcsak koncerteknek, de számos kiállításnak, fesztiválnak, workshopnak, börzének is otthont adott, valamint népszerűségét a stílusuk széles tárházának lefedésének is köszönhette. Utolsó rendezvényünk szeretett Dürer Kertünkben a 2020-as Metal Halloween volt, melynek során meginterjúvoltuk a klub vezetőségét, maganementünk tagjait, valamint pár látogatót is. A videó hamarosan elérhető lesz ITT.
 
Southern Guitar Service - hangszerbolt és -szerviz az Analog Music Hall bejáratánál

 
Nagy Gábor 'Jeremy' a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hangszerészképző szakán végzett, és 2018 októbere óta az Analog Music Hall-ban fogadja a gitárjaikat javítani, beállítani, festetni kívánó zenészeket, de kiegészítőket is árul: pegetőt, húrkészletet és egyéb kellékeket is beszerezhetünk az üzletben. Jeremy üzletében a minőség garantált, és nem utolsó sorban mindig baráti a hangulat várja a betévedőket. További részleteket, kontaktot a Southern Guitar Service honlapján és Facebook oldalán találhatsz: http://www.southerngitarszerviz.hu/bemutatkozas.html és https://www.facebook.com/southern.guitar.service/
 
Jövő év elején folytatódnak a tehetségkutató elődöntői
 
 
Magától értetődően az Analog Rock/Metal Tehetségkutatót sem tudjuk folytatni, úgyhogy a további meghallgatásokat a jövő év elejére, előreláthatólag februárra csúsztatjuk át. A pontos időpont kormányrendeletektől függ majd. Az elhalasztott elődöntőbe jutott zenekarok listája viszont már megvan, az Analog nagyszínpadán tehát az I Am Atlas, VolumeFeeder, The Soul Experience, SnailGardN, Eilema, Neptun38, Icenap, Korubaan, Sins, Sunset Limited és a Petricor zenekarokkal találkozhatunk majd.
 
Online klippremier a Feketepéter Úgysem értenéd című dalára
 

 
Nyáron megjelent a Feketepéter azonos című debütáló EP-je. Ezen hallható az Úgysem értenéd című dal, amelyre a srácok nemrég forgattak videoklipet, ami egy online esemény keretein belül fog napvilágot látni november 26-án. A premier Facebook eseményét megtalálod IDE kattintva.
 
Stúdióba vonul a The Sick Unicorn
 

Szombaton megrohamozza a SuperSize Recording Studiot az elborult rock n' roll formáció, a The Sick Unicorn. Egy akusztikus lemezt fognak rögzíteni, amihez videofelvételt is készítenek. Az albumon az eddigi dalaik akusztikus átdolgozásait hallhatjuk majd. 
 
Az OMC-n fog játszani a Mad Robots
 

A nemrég a TRIP hajón megrendezett, az idén megjelent Pareidolia című albumuk lemezbemutató koncertjének teljes anyagát eljátssza november 26-án az Open Music Channel-en. A koncertet élőben kísérhetjük figyelemmel a Twitch-en, később pedig YouTube-on is elérhető lesz. A pontos időpontért és a részletekért kövesd a Mad Robots Facebook oldalát IDE kattintva. A lemezt meghallgathatod itt: https://songwhip.com/madrobots/pareidolia 
 
Gitáros-vokalistát kereső metalcore banda
 
 
"Budapesten saját teremmel rendelkező metal/metalcore banda keresi tisztán vokálozni vagy screamelni is tudó gitárosát. Fontos, hogy tudd vállalni azokat a kiadásokat, amik a teremmel, stúdiózással járnak (jövőre lemezt szeretnénk készíteni) és nem árt, ha kedveled az alábbi bandákat: Architects, While She Sleeps, Asking Alexandria, Bring Me The Horizon stb. Ha van jelenlegi vagy régi bandádtól hanganyagod vagy akár csak pár gitár cover videód, amit el tudsz nekünk küldeni, ne habozz! Részleteket megdumáljuk e-mailben: buriedatseabp@gmail.com"

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönjük \m/

Follow our Facebook page for fresh news and pieces of information here: facebook.com/maximumrockandrollblog