2020. november 5., csütörtök

Phoenix Rt. - 'Jelzőfény' című lemezük címadó dalához készült a legújabb videoklip

Új klippel jelentkezett a csallóközi Phoenix Rt. az egy hónapja, októberben elején, megjelent Jelzőfény lemezről, mely a MAHASZ TOP 40 albumeladási lista 3. helyéig jutott. Ez már a harmadik dal, melyet megfilmesít a trió; a Down for Whatever zenekar frontemberével, Diószegi Kikivel készített Jelzőfény egy igazán zúzós, modern metal dal, fülbemászó refrénnel és 2020-ban nagyon is aktuális szöveggel.

  

„Elég nehéz időszakot él most mindenki. A rendeletek, korlátozások, bevezetése, a munkahelyek elvesztése, a járvány rendesen rányomja a pecsétjét 2020-ra. Szerintem az idei évre senki se fog jó szájízzel visszagondolni évek múlva. Viszont azt gondolom, mindenkinek szüksége van támaszra, biztos pontra, jelzőfényre ebben a bizonytalan időszakban, ami által sokkal könnyebben éljük meg a mindennapokat. Kellenek a kapaszkodók és az optimista hozzáállás. Lényegében erről szól a dal. Közvetlenül a felvételekor jött az ötlet, hogy duettként még hatásosabb lenne, így felhívtuk Kiki barátunkat a Down For Whatever zenekarból, aki egyből igent mondott a felkérésre, sőt a hiányzó sorokat is megírta a dalhoz. Ez a szám az új lemez felvételeinek utolsó etapjában készült el Varga Zoli producer közreműködésével, és már ott a stúdióban visszahallgatva azt beszéltük, hogy mindenképpen klipet érdemel.” - árulta el Puss Tamás, a zenekar basszusgitáros-énekes-szövegírója. 

A klipet Lackó Sándor és az Epix Studio készítette, akik nevéhez egyébként a 2019-es Látszatvilág és az idén októberben megjelent Tiszta lappal is kapcsolható. A forgatás három napot vett igénybe, és öt helyszínen folyt a munka. Az utolsó napon a zenekari jeleneteket vették fel a srácok Győrben, a DreamPower Kft. hangárában, akik egy hatalmas ledfalat biztosítottak a forgatáshoz. A végeredmény pedig a zenekar eddigi legkomolyabb, legprofibb klipje, ajánljuk figyelmetekbe.

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönjük \m/

Follow our Facebook page for fresh news and pieces of information here: facebook.com/maximumrockandrollblog