2020. október 9., péntek

Stardust - megjelent a Frontiers kiadó első magyar zenekarának bemutatkozó albuma

Az Adam Stewart művésznéven ismert Horváth Ákos vezette AOR / melodikus rock vonalat képviselő budapesti Stardust még 2018 végén-2019 elején kötött szerződést az olasz Frontiers kiadóval, amely jelenleg az egyik legjelentősebb nemzetközi rock/metal zenéket gondozó cég, olyan legendás nevekkel a repertoárjában, mint például a Whitesnake, a Uriah Heep, a Nazareth, a Stryper, a Dokken, a Toto, Alan Parsons, és persze számtalan fontos előadó az utóbbi négy évtized dallamrock színteréről. A Stardust bemutatkozó albuma ma jelent meg Highway To Heartbreak címmel, és máris végighallgatható a tizenegy dalos dallamrock-remekmű, ami garantáltan a műfaj híveinek hosszú távú kedvence lesz.

A lemez egyes dalainak megírásában részt vett Mark Spiro (Bad English, House Of Lords, Giant) és Tommy Denander is. Horváth Ákos zenekarvezető/énekes a banda fő hatásai közé olyan csapatokat sorol, mint a Def Leppard, a Winger, vagy éppen a Journey.

A lemezre az alábbi dalok kerültek fel:

01. Runaway
02. Heartbreaker
03. Bullet To My Heart
04. Perfect Obsession
05. 2nd Hand Love
06. Shout It Out
07. Can't Stop Loving You
08. Eye To Eye
09. Hey Mother
10. Blue Jeans Eyes (bónusz)
11. The River Is Rollin'


Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönjük \m/

Follow our Facebook page for fresh news and pieces of information here: facebook.com/maximumrockandrollblog