2020. december 1., kedd

Continoom - a modern fúziós metal zenekar felhívása különleges koncertjükkel kapcsolatban

"Online koncert, amiért jó szívvel fizetsz? 

A Facebook ezen új funkcióját kihasználva örömmel és büszkén jelentjük be, hogy év végi online, BEUGRÓS koncertet rendezünk nektek! 

Miért fizetős? Mert példát szeretnénk mutatni. Azért, mert a zeneszolgáltatás (akár élő, akár felvett) a szolgáltatónak anyagi- és energiabefektetés. Biztos te se szeretsz ingyen dolgozni, még akkor se, ha szereted a munkádat. 

Szerintünk eljött az idő, hogy veletek együtt erősítsük meg azt a gondolkodásmódot mindenkiben, hogy a szórakoztató szolgáltatók megérdemlik a honoráriumot. Ellenérzésed van? Kommentelj, hogy tanulhassunk mindannyian a véleményedből. 

Szeretnénk felhívni minden zenekar és zenész kollégánk figyelmét erre az új Facebook funkcióra!

Mostantól lehet fizetős online eseményeket tartani, SŐT! 2020 végéig a bevétel 100%-át megtarthatjátok! DO IT! 

Azok, akik a koncertjeinken részt vesznek olyan emberek, akik megbecsülik és támogatják a ZENÉT. Erre az online stream-re jelképes, 349 ft-ot (kb. 1 eurot) fogunk elkérni, amiért ki se kell mozdulnod otthonról, egyenesen házhoz visszük neked a koncertet. Hozzászólhatsz, lehetsz interaktív, tombolhatsz, nincs tömeg és NEM KELL MASZKOT VISELNED! 

Megköszönjük, ha leírod a véleményed erről kommentben, és ha tetszik a kezdeményezés, akkor kérjük, hogy oszd is meg a posztot. Köszönjük szépen, és várunk a koncerten!" - Continoom zenekar

Esemény: www.facebook.com/events/664741764174795

Continoom Facebook: www.facebook.com/continoom

A zenekar legutóbbi videoklipje tavalyi albumuk címadó dalához készült, hangolódjatok vele Ti is! \m/

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönjük \m/

Follow our Facebook page for fresh news and pieces of information here: facebook.com/maximumrockandrollblog