2020. december 21., hétfő

Új éden - meghallgatható a Power zenekar második lemezének címadó dala

2021 februárjában jelenik meg heavy metalos Power zenekar Új éden című második nagylemeze. A felvételek a No Silence Stúdióban készültek 2020-ban Simon István (felvétel, keverés, mastering) irányítása alatt. A legutóbbi, Tükrök című nagylemez 2013-ban jelent meg, és azóta több friss dal is elkészült már, a Láng és az Utolsó felvonás mellett 2018 végén a Te meg én lett az akkoriban első osztályba feljutott mosonmagyaróvári női kézilabda csapatnak az indulója, melyhez a videofelvétel elkészítésében a szurkolók, a helyi B-közép is részt vett, a Mélyben című akusztikus dal pedig videoklippel együtt jelent meg márciusban. A friss lemez címadó dala már meghallgatható a Hammer Music YouTube csatornáján.

“Olyan dallamos, bivalyerős heavy metal lemezzel jelentkezünk, ami hosszú évek óta hiányzott a magyar metaléletből! Hangerőt fel, és íme a címadó dal szöveges videója! Ez a dal az elsők között készült el a lemezre, egyből tudtuk, hogy egy remek, lendületes, fogós tétel lett. Egy ilyen év után a szöveg még inkább aktuális. Metal van, mese nincs!” - tette hozzá a zenekar.

Tagok: Világi Zoltán - dob, ének; Németh Sándor - gitár; Schnitzer Péter - bass
 

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönjük \m/

Follow our Facebook page for fresh news and pieces of information here: facebook.com/maximumrockandrollblog