2020. december 1., kedd

Hétköznapi Csalódások - itt az új videoklip: sírva vigadnak József Attila Dúdolójával

A Dúdoló című dalhoz forgatott videót a Hétköznapi Csalódások. A november 7-én megjelent Csókol Attila… lemezen ismét csupa József Attila vers hallható a zenekartól jól megszokott formában; ez pedig az első dal, amihez videoklip is készült. 

“Itt az első klip az új Hétköznapi Csalódások lemezhez! Sírva vigadunk József Attilával és minden olyan emberrel, aki a társadalom perifériájára szorult és esélye sincs onnan feljebb kapaszkodni. Nézd és dúdold velünk a Dúdolót, a nyomorgók dalát!” - üzente a zenekar.

A friss anyagon több vendég is hallgató, énekel Kálmán Kata (Perfect Symmetry) és Tamás Éva (Tamás Éva Játéktára), brácsán játszik Martos G. Csongor (Hangerdő Társulat, Boja), nagybőgőn Kerekes Kornél (Kacaj, Boja), illetve hegedűn Katona Bálint (Kacaj, Four Keys).
 
A CD országszerte kapható a Media Markt hálózatában, valamint a jobb lemezboltokban, ezen kívül a legtöbb Relay/Inmedio árusítóponton ajándék poszterrel HammerWorld CD Special formában. Csókol Attila… CD (2.000 Ft + postaköltség) illetve további termékekkel rendelése közvetlenül a zenekartól: hetkoznapi.shop@gmail.com
 

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönjük \m/

Follow our Facebook page for fresh news and pieces of information here: facebook.com/maximumrockandrollblog