2020. szeptember 15., kedd

Reason - október elején jelenik meg a 'The Divine Rest' album, itt az első előzetes


2020. októberében jelenik meg a HammerWorld Magazin mellékleteként, illetve a Nail Records kiadásában a gothic / doom / dark metal vonalas, idén 25 éves Reason új albuma, a The Divine Rest, mely már előrendelhető az alábbi linken keresztül egyedileg, és különböző csomagokban egyaránt. A 8+1 dalos kiadvány felvételei a szentendrei RX-stúdióban, illetve a budapesti Sanctuary of Dionysusban készültek. A lemez első előfutárának, a Káin és Ábel történetét feldolgozó Brothernek az eredeti, 2017-es keverése egy új köntöst, még dögösebb és súlyosabb hangzást kapott a szegedi Miracle Soundban, ahol Vári Gábor készítette el a remixet és a remasteringet.

   

A kliphez a grafikákat Arányi Kriszta, az animációt pedig Domonkos Martin készítette. A The Divine Rest lemezen olyan remek zenészek és énekesek közreműködnek majd, mint Kátai Tamás (Thy Catafalque), Mikus Tamás (Agregator) és Pettenkoffer Zsófi (Herself). Type O Negative, Paradise Lost, Opeth, Katatonia rajongók számára kötelező hallgatnivaló! 

Reason: The Divine Rest 
2020.10.02. - Nail Records (HMR Music Kft.) - NAILCD319 

01. Messiah 02. Silent Earth 03. Brother 04. Wrong Heaven 05. Rise 06. Titans 07. We, Creators 08. The Divine Rest 09. War Within (bonus track)

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönjük \m/

Follow our Facebook page for fresh news and pieces of information here: facebook.com/maximumrockandrollblog