2020. szeptember 29., kedd

Kapar az élet alássan - itt az első új dal a novemberben érkező harmadik Ørdøg-lemezről!

Ø3 címmel november 6-án jelenik meg az Ørdøg zenekar harmadik albuma, méghozzá a novemberi HammerWorld magazin extra CD-mellékleteként, a digipack-verzió azonban már most előrendelhető a csapatnál. A lemez első előzeteseként a korábban bemutatott, Az élet alássan című dallal lehet ismerkedni.

"A hivatalos megjelenés november 6., ekkor kerül az újságárusokhoz a HammerWorld magazin, amelynek extra CD-melléklete lesz a lemez, valamint ekkortól lesz az anyag elérhető az összes digitális platformon. A digipackos CD-ket azonban a tervek szerint már október végén elkezdjük kipostázni, így azok, akik megrendelik, már egy-két héttel korábban hallani fogják. Akár egymagában, akár egy vadonatúj pólóval kombóban kéritek, mostantól itt tudjátok előrendelni: popshop.hu/1110-ordog (Bakelit idén nem lesz, van rá terv, hogy később majd igen, de valószínűleg legkorábban jövő ősszel.)"

A zenekar Facebook-oldala: www.facebook.com/ordogmusic

"Kedves hallgatók! Ez itt az első dal a november elején megjelenő új Ørdøg-lemezről, az Ø3-ról. A produkciós munkákat Vári Gábor végezte a Miracle Sound stúdióban, a videót Magyar Elemér  készítette, mi pedig nagyon kíváncsiak vagyunk, mit szóltok hozzá, hogy kapar az élet alássan a kurta világban. Parancsoljatok!"



A tracklista eképpen alakul majd: ØRDØG - Ø3
(11/06 - Edge/HMP)

01. Van időnk
02. Az élet alássan
03. VIII
04. Két marék Kánaán
05. A legszebb szín
06. Semmi alá
07. Meztelen király
08. Nincs
09. Méreg
10. Hol érsz utol?

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönjük \m/

Follow our Facebook page for fresh news and pieces of information here: facebook.com/maximumrockandrollblog