2020. augusztus 7., péntek

Continoom - videoklippel a tavalyi album címadó dala: Not My War


Már a tizedik videoklippel jelentkezik a fúziós, elektronikus modern metalos Continoom zenekar - ezúttal a 2019-ben megjelent Not My War debütáló album címadó dalára készült egy kirobbanóan energikus és látványos videó. A hanganyag is fel lett turbózva, így, remaszterelt formában még erőteljesebben szólal meg - ami a mozgalmas kliphez kimondottan jól is illik.



Schrott Péter énekes:
"Életem egyik legprofibb és legnagyobb volumenű forgatása volt, még mindig a hatása alatt vagyok. Nagyon köszönjük a segítséget mindenkinek, akinek része volt benne. Igazán látványos, és minőségi produktum lett a végeredmény. Az új klipes dal mondanivalója is aktuális. Fő üzenete dühös és mégis pacifista, kiegészítve a Continoom fő mondanivalójával: bármi történjék is, maradj önmagad. A dorogi erőmű egyik használaton kívüli hangárjában készült videó nagy térérzetet nyújt, a hideg és meleg színek váltakozása, illetve a sötét és fehér hátterek ellenpontjai remekül kiegészítik egymást. Akciódús, perzselően tüzes, jéghideg igazsággal nyakon öntve."

A Schrott Péter (The Voice - Magyarország hangja tehetségkutató legjobb rock hangjaként, de sokan a Tűzmadár, vagy a Zártosztály zenekarból ismerhetik) által alapított Continoom zenekar története 2014-ig nyúlik vissza. A modern metal zenét játszó csapat első nagylemezét 2019 elején adta ki, és egyre ismertebb Magyarországon, ezzel a klippel pedig minden bizonnyal a külföldi közönséget is könnyedén megnyerik maguknak.

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönjük \m/

Follow our Facebook page for fresh news and pieces of information here: facebook.com/maximumrockandrollblog