2020. augusztus 19., szerda

Dying Wish - bemutatták az 'Üvöltő sötét' album címadó dalához készült videoklipet


Három évvel a Tükörország album megjelenése után tavaly októberben egy új nagylemezzel jelentkezett a melodikus death / modern metal vonalas Dying Wish, az Üvöltő sötét album címadó dalához pedig most elkészült egy videoklip.

Bár a forgatás hónapokat csúszott a kialakult járványhelyzet miatt, most végre itt a klip! A kisfilmet a New Friend Request énekes Kerecsen Laci által vezetett Syndrome Production készítette a kisfilmet, amelyet július elején, a budapesti Studio Lightroom Barokk termében forgattak Ponicsán Zsóka és Halász Anna szereplésével.



Ács Sándor gitáros: "Címadó dalhoz illően totálisan arcba vág! Maci brutálisat énekel benne. Az összes verze az övé lett, Balázs refréndallamai meg azonnal beköltöznek a fejbe. Egyszerű felépítésű, sodró lendületű dal, semmi okoskodás. Slágergyanús szerzemény, igazi koncertszám!"


Az Üvöltő sötét című legutóbbi Dying Wish korong tavaly október elején jelent meg, a lemezen több ismert zenész is vendégeskedik. A keverésért és maszteringért felelős Cserfalvi "Töfi" Zoltán a Wishtrumetal dalban gitározott, együtt Szíjártó Zsolttal (Kárpátia, ex-Omen, ex-Akela, stb.) és Kemencei Balázzsal (Wall of Sleep, Stonedirt), a lemez hangmérnöke, Boros Béla az Árnyékvilág című tételhez játszott fel egy basszusszólót, Perge Adrián és Hocza Róbert (Mytra) pedig több dalban is a billentyűs hangszerekért feleltek. A felvételek a szolnoki Denevér Hangstúdióban készültek.

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönjük \m/

Follow our Facebook page for fresh news and pieces of information here: facebook.com/maximumrockandrollblog